sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hälsans Kök-tuotteet

Pääsin Hälsans Kök-kampanjaan Buzzadorin kautta. Sain 20€ lahjakortin S-ryhmän ruokakauppaan ja sillä piti ostaa Hälsans Kök-tuotteita. Lahjiksen mukana tulleeseen saatekirjeeseen oli listattu kokeiltavien listalle etupäässä kasvispyörykät, -pihvit, -mureke ja falafelpyörykät. Tuotteet oli siinä neljän euron hujakoilla per paketti joten otin vielä kasvisleikkeet kokeiltavaksi.

Tässäpä testauksen antia, testaajana minä ja himolihansyöjämieheni! ;)

Pyörykät:


 Paketti näytti tältä. 

                                                   Ja tässä ateriani.

Pyörykät oli ihan ok. Koostumus muistutti enemmän jauhelihaa kun kasvispyörykkää. Vähän varoen jostain syystä söin. Maku oli ehkä hieman laimeahko omaan suuhuni. Mieheni mielestä yllättävän hyviä!

Pihvit:

                             
                                                         Paketti


                                                           Ateriani

Kuvittelin että nämä kasvispihvit olisivat olleet täysin saman makuisia kun pyörykät, mutta nämä olivat kyllä positiivinen yllätys! Koostumus oli melko samanlainen mutta maku hurjan paljon parempi! Myös mieheni piti näistä pyöryköitä enemmän.

Kasvisleike:

                                       Paketti

                          Tällä kertaa ei varsinaista ateriaa vaan tsatsikia kaverina.

Tähän mennessä näistä kolmesta oma suosikkini, samoin mieheni! Maku oli todella hyvä ja koostumus ei ollut niin jauhelihamainen kun aiemmissa tuotteissa.

Mureke:

                                             Paketti

                                          Ateria

Pakko on kiinnittää huomio tuohon mureke-sanaan! Mikä ihmeen mureke!?! Miellän murekkeen jauhelihataikinasta tehdyksi isoksi "pötköksi", josta leikataan veitsellä lautaselle siivuja. Hetken kesti ennen kun oikean paketin kylmäosastolta löysin...
Mutta tästä taisi tulla oma suosikkini tämän ruoan jälkeen. Miehen mielestäkin oli ihan hyvää. Lisäksi meni ihan täydestä jauhelihakastikkeesta -03 ja -07 syntyneisiin varsin ronkeleihin poikiin... Maku oli miellyttävä, samoin koostumus.

Falafel-pyörykät:

                                      Paketti

                                       Ateria

Näistä falafel-pyöryköistä en tykännyt yhtään! Ehdottomasti huonoin tuote. Mieheni mukaan maku vastasi lähinnä nurmikkoa... Tätä meille ei ainakaan jatkossa osteta.

Olen ollut lakto-ovovegetaristi vuodesta 1996, mutta näitä Hälsans kök-tuotteita en ole aiemmin kokeillut. Kaiken kaikkiaan mielikuva tuotteista on ihan positiivinen. Yleisesti ottaen ainoa miinus on ehkä hinta. Näitä ei viitsisi päivittäin syödä suht kalliin hinnan vuoksi. Toki "pikaruokana" varsin varteenotettava vaihtoehto!

Täältä pääsee vielä katsomaan koko Hälsans Kök-valikoiman!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti