sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Veet-kuumavahatuotteet

Sain Buzzadorin kautta kokeiltavaksi kahta erilaista Veet-kuumavahaa. Toinen oli säärille ja toinen kasvojen alueelle tarkoitettu täsmävaha.

Normaalisti nypin kulmat ja sheivailen sääret kun en jotenkin ole jaksanut alkaa tuohon vahaushommaan. Joskus olen kaiken maailman kylmä- ja lämminvahoja ostellut mutta aina ne on oikeastaan käyttämättä jääneet.

No tässäpä vähän käyttökokemuksia näistä tuotteista.

Veet Precision Vax & Care:

Tältä paketti näytti. Vetosi kovasti, sillä pinkki on just mun väri! 

Ja sisältö: vahaputkilo (1) ja hoitovoide (2)

 rajaustikku ja "vahalaput". Ohjeessa mainittiin kangaslaput... Olisipa olleet kangasta! Tuollainen kuitu"kangas" tai mikä nyt paperilakanakangas ei oikein ollut mun mieleen. Ja ihan puuvillaiset laput olisivat olleet vähän ehkä ekologisempi vaihtoehto.

Vahaa kuumennettiin hetki kiehautetussa vedessä. Putkilon levityspäällä levitettiin vaha halutulle alueelle, laitettiin lappu päälle ja silitettiin tiukasti myötäkarvaan. Sitten napakka repäisy vastakarvaan. No ei toiminut mulla... Tällä vahalla en saanut karvan karvaa poistettua. Surku, sillä tää olis ollut kovin mukava tuote käyttää. Taidan jatkaa vielä harjoittelua jos vaikka jossain vaiheessa saisin toimimaan.

Veet Easy Wax Roll-On

Pakkauksesta en sitten älynnyt kuvaa ottaa, mutta sisältö on kuvattu. Myöskään rutikuivia sääriäni en alkanut kuvailla.

Tuo vahapakkaus laitettiin lämpölaitteeseen (taas ihanan pinkkiä!) kuumenemaan n. 20 minuutiksi. Sen jälkeen käskettiin testata liukuvuus paperille. Jos takkuili niin takaisin lämpenemään. Jouduin lämmittämään laitetta reilut 30 minuuttia. Ihan selkeä miinus tuotteelle tuo pitkä lämmitysaika.

Tuotteen levittäminen oli tosi helppoa! Kuitukangasliuskat painettiin iholle taas myötäkarvaan ja repäistiin vastakarvaan. Tämä tuote toimi loistavasti! Ainoa ikävä puoli oli se että vahauksen ja noiden hoitopyyhkeiden käytön jälkeen mun sääret oli aivan täynnä pieniä kutiavia paukamia. Harmi, sillä tämä oli tosi mukava käyttää. Yleensä en saa mitään oireita vastaavista tuotteista mutta tästä näköjään tuli.

Periaatteessa tuote kyllä toimi niin hyvin että saattaisinpa vaikka vielä sortua kokeilemaan...


1 kommentti:

  1. Hei! Vaihdoin blogini url-soitetta, eikä se ole päivittynyt lukuluetteloon automaattisesti. Jos sinulle ei näy blogini uudet postaukset, niin liity uudestaan lukijaksi niin sitten pitäisi näkyä :)!
    http://lifestyleandnails.blogspot.fi/

    Terkuin: Pinja :)

    VastaaPoista